De Zaak Diepenveen

De Zaak Diepenveen, een lokaal en kleinschalig verzamelkantoor met vaste werkplekken, flexplekken en een mooie vergaderruimte.

Als zelfstandige of thuiswerker kun hier een eigen werkplek, flexplek of vergaderruimte huren. Kleinschalig, laagdrempelig en flexibel.

Heb je interesse? Neem geheel vrijblijvend contact op of loop gerust een keertje binnen.

Flexwerkplekken

De Zaak Diepenveen beschikt naast de vaste werkplekken over over een aantal flexplekken. De flexplekken zijn beschikbaar van ma-vr van 8.30 – 22.00 uur.

Een flexplek kost €45 of €75 per maand (excl. btw) afhankelijk van of je 1 of 2 dagen per week gebruik wilt maken van de Flexplek. De huurperiode is in overleg. Huurders van een flexplek kunnen gratis gebruik maken van de vergaderruimte (fair use policy) en betalen alleen voor koffie/thee voor hun gasten (€1,- per kopje).

Kom gerust een keer een kijkje nemen!

k

Werkplekken

Nieuw bij De Zaak zijn de vaste werkplekken. Voor €150 per maand (excl. BTW) heb je een eigen werkplek waar je elke dag terecht kunt en je spullen kunt laten staan. Uiteraard inclusief gebruik van de vergaderruimte en koffie en thee.

Vergaderen

De Zaak Diepenveen beschikt tevens over een vergaderruimte. De vergaderruimte biedt plaats aan 6 personen en is bijvoorbeeld zeer geschikt om klanten te ontvangen, te overleggen met een collega of een kleine workshop te geven.

De vergaderruimte is beschikbaar van ma-za van 8.30 uur – 22.00 uur. De huurprijs is €7,50 per uur (excl. Btw), exclusief koffie en thee (€1,- per kopje). Huurders van een flexplek kunnen gratis gebruik maken van de vergaderruimte (fair use policy) en betalen alleen voor koffie/thee voor eventuele bezoekers.

Kom gratis proefwerken

Om kennis te maken met de zaak kun je een keer gratis een dagdeel komen werken, vergaderen of flexwerken bij ons.