De zaak Diepenveen

De Zaak. Leuk!

De Zaak Diepenveen is een kleinschalig kantoorruimte waar je kan flexwerken en vergaderen. We zitten midden in het centrum van Diepenveen, tegenover de Albert Heijn, met voldoende parkeerruimte in de buurt.

 

Rustige kantoren

De Zaak is een erg prettige omgeving om te werken. Rustig werken en gezelligheid gaan hier hand in hand. Je vindt bij ons een tweetal kleine kantoren, met maximaal 3 werkplekken per ruimte. Dus geen grote kantoortuin, waar je met z’n allen in 1 ruimte zit. We hebben de beschikking over 5 vaste werkplekken, 1 flexplek,1 vergaderruimte en een gezamenlijke ruimte waar we samen lunchen en soms borrelen.

Doordat je met maximaal 3 personen ene kantoor deelt, kun je bij ons heerlijk rustig en geconcentreerd werken. Wat ook prettig werkt is dat we met een redelijk vaste bezetting zijn, waardoor de contacten onderling erg leuk zijn. Ondanks de verschillende disciplines vormen we een echt team en helpen we elkaar waar dat kan. We lunchen regelmatig samen en spreken af en toe af om samen naar netwerkbijeenkomsten of evenementen te gaan (geen must uiteraard, maar wel gezellig als je het leuker vindt om met een aantal te gaan dan alleen).

 

Vaste plekken en flexplekken

Je kunt er bij ons voor kiezen om een vaste werkplek te huren of een flexplek. Als je een vaste werkplek huurt, heb je een vast, voor jou persoonlijk gereserveerd bureau, waar je al je spullen kunt laten liggen, of zelfs je eigen pc kunt laten staan. Je deelt je kantoor wel met 1 of 2 andere gebruikers.

Als je graag een vaste werkplek wilt, maar verwacht dat je er maar een paar dagen per week gebruik van gaat maken, dan is het ook mogelijk om samen met iemand anders een werkplek te huren. Je deelt de werkplek dan samen en spreekt onderling af wie er wanneer is.

 

Vergaderruimte

Als je een werkplek bij ons huurt, kun je gratis gebruikmaken van de vergaderruimte.

De ruimte is echter ook los te huur, voor ondernemers die af en toe een ruimte nodig hebben om te vergaderen. Je kunt dan bij ons een strippenkaart kopen waarmee je de ruimte af en toe kunt huren.